RSS

Thank You

03 Des

Gw lihat hits ke blog gw makin hari makin menurun, seiring makin jarangnya gw punya waktu untuk online, bahkan untuk tidurpun kayaknya makin susah. Dari itu, gw putuskan untuk menyempatkan menulis sesuatu, tapi apa? Daripada gw bikin post yang isinya panas, kayak: sumpah serapah, gosip ga mutu, ledekan ga arif, hinaan ga tau malu, atau tai ayam (eh tai ayam kan anget katanya, ga panas, inget kan ada pepatah: anget-anget tai ayam, ga penting memang)…

Gw putuskan untuk menulis sebuah thanklist aja…

Here we start:

1. My very first thank would be given to My God and only, Allah SWT, for giving me a balanced life, with full of joy, but He still make some tears dropped out of my eyes, so i can review what i’ve done, and realized what was going wrong. With full of love from my family members and all my great friends, and still a bit hate deep in a shallow heart of my enemies… So i could feel that i’m very lucky of having much friends who’ll protect me from them… He’s very fair to me, thanks God, Alhamdulillah…

2. Later, My Family.
My Mom. For showing me the straight way across this complexity of life. The one who taught me how to dream, and how to reach it. The one that always, and always be there even when i’m blinded by any problems. The one who i proud of, with her humble way of life, she built a family, a home, and a most like heaven place in the world… Hidup sederhana baginya adalah yang paling penting, tapi bukan berarti harus mengekang diri dan memanfaatkan fasilitas yang bukan hak kita. Gw inget saat gw minta diuruskan surat-surat pengajuan beasiswa, termasuk surat keterangan tidak mampu. Dia selalu bilang, “Mamah masih mampu nyekolahin kamu, itu bukan hak kita!” Dan gw selalu ngerasa kesal, karena teman-teman gw seenaknya make duit beasiswa buat traktiran dan belanja…
My Dad… for a beautiful life among my very age… for always be there when i needed… for made me understand that money and position aint everything in this life… Mah, Pah, semoga jadi hajjah dan haji yang mabrur, dan pulang kembali berkumpul dengan lancar, selamat, sehat wal afiat, ceritakan lagi pelajaran hidup yang kalian dapat buat anakmu ini…
My Bro, for telling me how to life, how to act, even since i was still one year old… For being a mirror for me to made some reflection, for being the best friend in my life… Be brave, be strong, and go fight for your own future!

3. My Old Friends from my hometown…
Ixan, for giving a lot of good examples, and some bad ones… Nobody’s perfect, and i learned a lot by walking around your side…
Wox, for the ride haha, for the jokes, for the experience we’ve ever shared together…
You two, you are my real brother for sure…
Ulyd, for your patience… For your opened ear, warming heart, shady eyes, that comfort me…
There’s much more, but i need to share some spaces for other…

4. My Ex-Girlfriends
For colouring my life, for making me sad, for making me happy, for making me nervous, for making me full of passion, for enriching my life with knowledges and experience, you’re all something…

5. My UI-friends
For this latest 4 years we’ve spent along, for a journey with full of maturity…

6. My New Friends everywhere…
It’s a pleasure to know you…

7. Berikut ini daftar beberapa orang yang khusus pengen gw ucapin terimakasih atas pengaruhnya dalam hidup gw belakangan ini:
– Eca, for making me know how it’s feel to lose someone that you hope to be together with. Hope someday we’ll meet again…
– Yulia, for a surprise call, for being there to hear me and my stories… For making me forget my loneliness…
– Nuril, for being the warmest Fasilkomers to me…
– BJK, for the ‘kostan-berantakan’ life…
– Irwansyah, for the wise words
– Obie, for showing me how good you at keeping a friendship alive
– Software Developer PT. KEA, for a brand new life, the one i’ve never predict before, it’s suck, but it’s unique, and it’s really something…
– Chat friends (i have a lot of this, Semuasayanganna is one of them), for paying your attention…
– Blogger, for visiting, reading, commenting, and raising my blog hits =D

Panjang yah… hehehe… TAPI KAN POSITIFFFFFFFF! 😀

Iklan
 
6 Komentar

Ditulis oleh pada 3 Desember 2007 in Curhat

 

6 responses to “Thank You

  1. Dokter

    6 Desember 2007 at 7:36 pm

    dokter ngga di kasih teng-kyu eh ?
    :(, tar dikiriman yang panas-panas deh 🙂

     
  2. hararilmi

    7 Desember 2007 at 2:51 pm

    iya pak dokter, hatur nuhun, udah diajak ke Warung Subuh 😀

    ga ada pak Dokter, jadi jarang maen n jalan2 lagi nih…

     
  3. semuasayanganna

    10 Desember 2007 at 12:30 pm

    nama aku mana????

     
  4. hararilmi

    10 Desember 2007 at 7:01 pm

    ada kooooq, dibaca lagih 😛

     
  5. BlackBerang

    16 Februari 2010 at 12:47 pm

    ehmm.. salam kenal ya? ….

     
  6. hilmiiy

    4 Mei 2010 at 10:09 am

    salam kenal juga, Berang 😀

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: